mary and the boy/felizol

p. George Lanthimos

Το 2004 ο The Boy σχημάτισε την piano-punk performance των Mary and The Boy, που γρήγορα έγιναν γνωστοί μέσα από τις underground εμφανίσεις τους σε σπίτια και σε μικρούς χώρους στην Αθήνα. Έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly.

Το 2007 οι Mary and The Boy κυκλοφόρησαν το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με την Low Impedance Recordings και το 2008 σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” απο την Inner Ear Records. Λίγο μετά τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους.

O Felizol έχει σπουδάσει σκηνοθεσία. Oι ταινίες του έχουν πάρει μέρος, και βραβευθεί σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Επιπλέον, συνεχίζει και κυκλοφορεί τη μουσική του με τα ψευδώνυμα Felizol, Steamcut, Sportex, μέσω διάφορων ελληνικών και ευρωπαικών δισκογραφικών εταιριών.